Welkom op de website van Lammetjesdag

Lammetjesdag

Het ideale gezinsuitje met pasen op 31 maart & 2 april!

Sfeerimpressie Boerderij de Boerinn
 

Nieuws

Het is bijna zover!

24 maart 2016

Beste aanstaande bezoekers van de Lammetjesdag,

Nog maar een paar nachten slapen en dan is het alweer tijd voor de zesde editie van de Lammetjesdag bij Boerderij de Boerinn. Wij kijken er al erg naar uit, jullie ook? Kijk dan snel op de Lammetjesdag app om alvast in de sfeer te komen en te bekijken wat je allemaal kunt doen.

Voor zaterdag 26 maart wordt een zonnige en droge dag voorspelt. Er zullen dan ook veel activiteiten zowel binnen- als buiten georganiseerd worden.

Lees verder

Lammetjesdag topevenement

5 februari 2016

Gemeente Woerden heeft haar evenementenkalender voor 2016 vastgesteld. De Lammetjesdag van Boerderij de Boerinn is dit jaar gekenmerkt als topevenement!

Topevenementen worden bepaald aan de hand van een aantal criteria. Deze criteria bestaan uit de uniekheid van een evenement, de aantrekkingskracht buiten de gemeente, de samenwerking met andere organisaties, het aantal bezoekers en het educatieve karakter. De gemeente Woerden heeft bepaald dat de Lammetjesdag meewerkt aan het wij-gevoel en de levendigheid binnen Kamerik. Dit is de reden dat de Lammetjesdag van Boerderij de Boerinn dit jaar wordt gezien als topevenement.

Lees verder

Grote belangstelling voor Lammetjesdag!

7 april 2015

De belangstelling voor de Lammetjesdag was dit jaar overweldigend! We hebben veel leuke reacties gehad en de enquete scoorde gemiddeld een ruime 8!

Om deze score te behalen hebben wij maandag aan het begin van de middag alleen mensen met een online kaartje kunnen toelaten. Zonder kaartje was het dus even vol. Wij betreuren het als u daarbij zat.

Lees verder

Lammetjes kijken

13 februari 2015

Lammetjes kijken

In het voorjaar worden met het paasweekend op veel boerderijen Lammetjesdagen georganiseerd. De boerderijen openen hun deuren om bezoekers een kijkje te laten nemen op de boerderij. De kinderen kunnen een bezoek brengen bij de pasgeboren lammetjes en er zijn vaak tal van activiteiten te doen. Van informatieve speurtochten tot lekker uitleven op het springkussen. 

Lees verder

Prijsvraag

17 april 2014

Doe mee met onze prijsvraag op Facebook en misschien mag jij wel één van onze leplammetjes voeren! Vraag: Wat is biest? Plaats je reactie op onze FB pagina.

Lees verder
« 1 2 3 »
Varken

Vragen?

Heb je nog vragen over de Lammetjesdag? Neem dan gerust contact met ons op!


Contactformulier

Volg Boerderij de Boerinn